Zeereizen

De Meander maakt ook een aantal echte zeereizen. Een aantal dagen volledig afgezonderd van de wereld. s’ Nachts zeilen, mijlen maken, wacht lopen en navigeren zijn de elementen die de verkenning van de kust na een paar dagen op zee zo bijzonder maken. 
De Zeereizen duren een aantal dagen en nachten.  Sturen, navigeren, uitkijken en zeilen bijstellen hoort bij de taken tijdens uw wacht en worden aangestuurd en begeleid door de bemanningsleden aan boord van de Meander. Onderweg kan je alles leren over zeilen en navigeren op zee.
Aansluitend en/of voorafgaand aan het zeetraject varen ook we langs de kust zodat we kunnen genieten van de havens en steden, de landschap, de bezienswaardigheden en de cultuur. Van Bergen naar het noorden is b.v. een traditionele route. Gevaren door de Vikingen, door vrachtschepen en handelaren. Sinds de 19e eeuw vervoeren de zogenoemde ‘postschepen ’ op deze route passagiers, post en vracht en noemen het ‘ de mooiste zeereis ter wereld’

De zeereizen zijn voor mensen met echte zeebenen of die dat willen krijgen. Mensen die het avontuur van de zee willen aangaan of die ervaringen hierin willen opdoen.

Zeereis 


Reisbeschrijving:
Meander_Überfahrt2022_SailingExpeditions

Praktische informatie:
- Datum:
- Duur:
- Service: volpension
- Prijs: € ,- p.p. standaard hut / € ,- p.p. comfort hut
- Inscheping:
- Uitscheping:
- Luchthavens:
- Hoofdtaal gesproken aan boord:

Inbegrepen:
- Alle maaltijden aan boord gedurende de hele reis, bestaande uit een ontbijt, lunch en diner.
- Snacks, koffie & thee.
- Beddengoed en handdoeken.
- Bemanning, bestaande uit een kapitein, stuurman & een scheepskok

Niet inbegrepen:
- Vliegtickets
- Drankjes aan boord
- Annulerings- en persoonlijke (reis)verzekering
- Transfers luchthaven - schip

Paklijst:
Paklijst voor een tochtje op de Meander

Boeken