Over ons

Na jarenlange ervaring op diverse zeilschepen in verschillende vaargebieden verspreid over de Noordzee, Oostzee, de Atlantische Oceaan en de poolgebieden bieden wij sinds juli 2021 zeilreizen aan op ons expeditieschip Meander. Het varen op deze prachtige tweemaster is voor ons een droom die uitkomt. Het schip geeft ons de mogelijkheid om meer van deze wereld te ontdekken.
Graag nemen wij en onze crew u mee aan boord om u de prachtige natuurgebieden van Noorwegen en Spitsbergen te laten zien.

Mario Czok begon zijn carrière op tallships toen hij 15 jaar oud was. Hij zeilde aanvankelijk als matroos rond het Baltische gebied en de Noordzee. Na een paar jaar voltooide hij zijn kapiteinspatent en begon hij als kapitein op Tallships. Na een aantal jaren op verschillende schepen in het Noordpoolgebied, meer dan duizend mijl overtochten, een aantal jaren de wind opzoeken tussen de Oostzee, het Caribisch gebied, de Noord-Atlantische Oceaan en het Noordpoolgebied, besloot hij zijn eigen expedities op de Meander te beginnen. Zeilen op de Meander is de perfecte manier om reizen in het Hoge Noordpoolgebied uit te voeren. Minder passagiers, comfort aan boord en slimme technische oplossingen. Daar wachtte Mario op!