Impressum

Sailing Expeditions
Impressum

Verantwoordelijke Partij:
Sailing Expeditions
Mario Czok
Oosterkeetstraat 11
8861 TJ Harlingen
Nederland
sailing-expeditions@outlook.com
+31(0)619211667

KVK:
84990503
BTW(VAT):
NL863455773B01

Bank:
Sailing Expeditions B.V.

Mario Czok
Bank: ABN-AMRO
IBAN: NL55ABNA 0107 2644 98
BIC: ABNANL2A

Juridische Mededeling:
Sailing Expeditions wordt beheerd door Mario Czok. Door deze website te openen en te gebruiken, stemt u in met de volgende algemene voorwaarden.

Auteursrechtmededeling:
Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, grafische elementen en logo’s, is eigendom van Sailing Expeditions en wordt beschermd door auteursrechtwetten. Geen enkel deel van deze website mag worden gereproduceerd, verspreid of verzonden in welke vorm of op welke wijze dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Sailing Expeditions.

Disclaimer:
De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Sailing Expeditions geeft geen garanties, expliciet of impliciet, over de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op de website. Het gebruik van deze informatie is volledig op eigen risico.

Links naar websites van derden:
Deze website kan links bevatten naar websites van derden voor uw gemak. Sailing Expeditions keurt de inhoud, privacybeleid of praktijken van deze websites niet goed en aanvaardt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Wij raden u aan de algemene voorwaarden en het privacybeleid van eventuele websites van derden die u bezoekt, te raadplegen.

Privacybeleid:
Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Raadpleeg ons privacybeleid om te begrijpen hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

Toepasselijk recht en jurisdictie:
Deze algemene voorwaarden vallen onder en worden geïnterpreteerd volgens de wetten van Nederland.

Contact:
Als u vragen of opmerkingen heeft over deze website of de inhoud ervan, neem dan contact met ons op via sailing-expeditions@outlook.com
of +31(0)619211667.