Individueel meezeilen

Individuele zeilvakantie op Meander individueel reizen boeken op zeilschip

Ook dit seizoen hebben we weer een aantal geheel verzorgde (all inclusive) individuele zeilvakanties. Deze reizen zijn individueel of met een paar personen te boeken. Wij laten u dan samen met de andere individuele reizigers kennismaken met de schoonheid van de Waddenzee, de Noordzee en de Oostzee. Al zeilend ervaar je de wereld die beheerst wordt door de natuur, de wind en de golven. Eenmaal aan land kunt u met de fiets of op wandeltochten de omgeving en prachtige natuurgebieden ontdekken. De kapitein en zijn matroos kennen het zeilgebied al jaren en laten u graag de mooiste plekjes zien. De reisbegeleiding is in handen van de bemanning.

De service tijdens uw zeilvakantie

Tijdens onze individuele reizen worden alle dagen volpension verzorgd. De kok verzorgd dan voor u een lekker ontbijt en lunch en s’ avonds een heerlijke diner bereid. Thee en koffie staat altijd voor u klaar. Verder zijn de frisse en alcoholische dranken exclusief.
We bieden ook andere individuele zeiltochten aan waarbij geen extra kok aanwezig is. Wel zijn dan de boodschappen (exclusieve frisse/alcoholische drankjes) inbegrepen. Vervolgens gaan we een kookploeg indelen en gezellig met elkaar de maaltijden voorbereiden.
Op de Meander hoeft u geen slaapzak of beddengoed mee te nemen. Een ligt een opgemaakt bed voor u klaar.

Wat kun u verwachten tijdens uw zeilreis

Onze individuele zeilvakanties beginnen meestal op een zaterdag- of zondagavond. Om 18:00 uur wordt u welkom geheten aan boord van de Meander.
Zodra iedereen is aangekomen en zich heeft geïnstalleerd in zijn cabine gaan we avondeten aan boord van de Meander. Tijdens het eten hebben we tijd om elkaar een beetje te leren kennen. Ook zullen wij de vaarroute, wachtindelingen en kookplannen bespreken. De nodige boodschappen zijn inbegrepen en al bezorgd aan boord van de Meander. Koken en maaltijden bereiden doen we met elkaar of wordt verzorgd door onze kok.

De volgenden dagen zeilen we naar mooie eilanden, dorpen of steden langs het omliggende kustgebied. Als het weer het toelaat gaan we ook ankeren op prachtige plekken om met de rubberboot leuke strandjes of zandbanken (Waddenzee) op te zoeken. Eilandjes hoppen, ankeren, rubberbootje varen, zwemmen, wandelen langs onaangetaste natuur, kampvuurtjes maken op verlaten strandjes, barbecueën, fietsen of paardrijden behoren naast het zeilen tot de mogelijkheden.

Voor de fanatieke zeilers bieden we onze overtochten op zee aan om individueel boeken. Wachtlopen op zee, sturen, zeilen stellen, navigeren en het gebruik van navigatiemiddelen staat dan voorop en wordt aangestuurd en begeleid door de bemanningsleden aan boord van de Meander.

Voor welke zeilvakantie u ook kiest wij garanderen u een onvergetelijke reis op de Meander met veel indrukken en ervaringen.

Plaats een reactie