seizoen 2024

spitsbergen

Zodra jij de eerste stap aan boord van de Meander zet, begint een onvergetelijk avontuur. De Meander is een comfortabel schip volledig uitgerust voor de arctische wateren. Ontspannen bij een heerlijk zeebriesje aan dek, voor anker gaan in een baai voor een gletscher of zelfs met de Zodiac naar het strand voor een wandeling. Werkelijk alles is mogelijk op je reis. En als je aan het einde van de dag geniet van het panorama om je heen, droomt je al weg bij de avonturen van de volgende dag. Laat je leiden van de elementen en verwacht het onverwachte. Geniet van de uitdagende natuur van Spitsbergen, wij nemen jou mee op een reis die nog lang in het geheugen gaat blijven.

Ben jij op zoek naar en actieve zeil reis in een adem nemend gebied als Spitsbergen? Kom dan mee op de Meander. Helpen met zeil zetten, het schip sturen, fantastische wandelingen en zo veel interessante verhalen tijdens lezingen aan boord. Een dag naar dag planning van de reis om altijd het best mogelijke uit te kunnen halen. Als dit bij jou past, kom mee en heb de tijd van je leven.

Op de Meander bieden wij 4 twee persoons hutten aan met gedeelde douche en wc en twee 2 persoons comfort hutten met eigen douche en wc. Onze kok aan boord gaat je verwennen met dagelijks afwisselende maaltijden. Aan dek begeleid onze bemanning jou met zetten van de zeilen, navigeren en sturen van het schip.Aan boord is het NIET mogelijk om met kaart af te rekenen.

spitsbergen

Reis 1

Longyearbyen – Longyearbyen
01.06.2024 (14:00) – 10.06.2024 (12:00)
Standart € 3.300,-
Comfort € 3.650,-

spitsbergen

Dagen

7

Wanneer

Oktober 2025