Sail Evenementen

Sails, maritieme feesten en zeilevenementen beleven vanuit zeilschip Meander

Meezeilen tijdens Zeilevenementen…
De Meander doet mee aan verschillende Sail Evenementen. Hier ontmoeten de mooiste zeilschepen, de echte zeilers en zeilliefhebbers elkaar. Een maritiem feest met een bijzondere en gezellige sfeer op de kade en  natuurlijk aan boord van de Meander.

De Sail Evenementen op de Meander…
Hamburger Hafengeburtstag
Kieler Woche
Hanse Sail
Race of the Classics

Een stuk historie ervaren…
Natuurlijk zijn de traditionele zeilschepen de belangrijkste historische attractie. Het is een adembenemend gezicht wanneer de zeilen van de grootste Windjammers gezet worden en de Tall Ships in een parade opvaren. Aan boord van de Meander vaart u hier middenin.

Culinair genieten…
Wat dacht u van een dagtocht met een lekker scheepsbuffet of een sfeervolle avondtocht met diner waarbij u langs de mooi verlichte schepen vaart en geniet van het vuurwerk. Wilt u een uniek vrienden- of bedrijfsfeest vieren? Neem contact met ons op… Wij bieden u op de Meander een uitgelezen kans voor een volledig verzorgd uitje op een zeilevenement met culinaire verwennerijen.

Een onvergetelijke belevenis…
Kom gewoon aan boord voor een hele dag, een halve dag of voor een avondtocht en geniet aan dek van de wind, de zon en de mooie schepen om u heen. Ieder jaar zijn er een aantal Sail Evenementen die het jaar tot iets bijzonders maken.

Zeilschip Meander neemt elk jaar deel aan The Race Of The Classics, Kielerwoche en Hansesail Rostock