Zeilen met een eigen groep

De Meander biedt een uitstekende groepsaccommodatie voor families, vriendengroepen, collega’s of clubjes die een week of weekend weg willen, die van een actieve vakantie houden of die een verjaardag, jubileum of trouwerij willen vieren op een unieke locatie.

Of heeft u wel eens erover nagedacht om uw bedrijfs-outing aan boord te organiseren? Gooi het eens over een andere boeg en organiseer uw bedrijfs-outing of relatiemarketing aan boord van de Meander. Samen een schip zeilen creëert een band. Of dat nu met uw collega’s of zakenrelaties is (lees meer…)

Het met elkaar samenzijn, een gezellige tijd hebben, ontspanning en plezier hebben zijn belangrijke ingrediënten. Samen lekker uitwaaien, actief zeilen, de omgeving verkennen en de natuur beleven.

Wij bieden het complete schip als groepsaccomendatie te huur aan voor maximaal 12 personen op meerdaagse reizen.

Ons vaarschema
In 2018 varen wij tot medio mei in Nederland vanaf Harlingen op de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer en vanaf medio mei tot medio oktober vanaf Kiel op de Oostzee, de Duitse Oostzeekust, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Medio oktober varen we weer terug naar Nederland.

De Oostzee
De Oostzeekust biedt talloze mogelijkheden voor een interessante vakantie. Indrukwekkende steile kusten worden afgewisseld door mooie stranden, ontelbare baaien, pittoreske dorpjes en prachtige steden uit de Hanzetijd. Het landschap is bijzonder goed geschikt om te wandelen en te fietsen. Er zijn volop routemogelijkheden voor uw weekendje weg of zeilvakantie (lees meer…)

De Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer
De Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer is een groot en afwisselend vaargebied. Eb en vloed bepalen de reisplanning. Sommige Noordzeehavens zijn alleen bij voldoende waterstand bereikbaar. Het getij geeft de kust steeds een andere vorm en aanblik (lees meer…)

Standaard verhuur-perioden en prijzen
De Meander kunt u huren voor een dag, weekend, midweek of week, al dan niet met één of een paar dagen verlenging. We hebben de standaard perioden en prijzen voor u op een rijtje gezet (lees meer…)